Wie zijn we?

Ervin’s Bread is een professioneel georganiseerd, klein familiebedrijf, geleid door de oudste zoon en schoondochter van oprichter Erwin Linhart. Zowel de bezieler Erwin Linhart als de huidige zaakvoerder Arne Linhart, chef in hart en nieren met jarenlange ervaring in de culinaire wereld, hebben hun passie voor voeding vertaald in Ervin’s Bread.
 
Brood heeft en zal altijd een onmisbare rol spelen in het culinaire gebeuren. Als hapje, bij de start van de maaltijd, tijdens de maaltijd of als hoofdschotel: de kwaliteit van het brood bepaalt mee de sleutel tot succes.
 
“Wanneer je op het einde van een maaltijd een belabberde koffie geserveerd krijgt, en dit meteen ook het einde van je culinaire avond betekent, dan onthoud je die slechte koffie. Brood speelt een even grote rol als die koffie.”
 
In hun zoektocht naar een divers, kwaliteitsvol brood heb je meestal twee verhalen in het restaurantwezen: het typische, smakeloze afbakbroodje of de in-huis-gemaakte, artisanale broodjes gecreëerd door een bakker of door de chef zelf. Er bleef steeds die grijze zone tussen de twee die nog niet volledig werd ingevuld. De ervaring in de culinaire wereld en de verschillende culturen binnen onze maatschappij hebben geleid tot een multicultureel topproduct. De “Belgische focaccia” werd geboren.
Met Ervin’s Bread worden topkwaliteit en het artisanale karakter verenigd. Brood dat gemaakt is door chefs voor chefs.
 
“Brood gemaakt door chefs voor chefs”
 
Waarom nog zelf brood staan bakken als je dezelfde kwaliteit gegarandeerd krijgt bij Ervin’s Bread? (H)eerlijk brood met eerlijke ingrediënten, zonder smaakversterkers, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. Uitgelezen verse kruiden, artisanale bloemsoorten, kwalitatieve olijfolie en veel liefde vormen de basis van het product. Dankzij het “flash-freezing” proces, garandeert Ervin’s Bread 100% versheid alsof ze rechtstreeks aan uw deur leveren.
 
“Stilstaan is achteruitgaan”
 
Met een steeds weer veranderende maatschappij en nieuwe trends en verwachtingen, werd ook Ervin’s Bread de afgelopen jaren uitgedaagd om te blijven innoveren en te investeren. Hieruit ontstonden, steeds verder bouwend op hetzelfde elan, enkele nieuwe producten in het assortiment zoals de “mini focaccia” en de “panini focaccia”. Ook verwelkomde Ervin’s Bread de “Arnie’s Buns” in de broodfamilie, ontwikkeld door en genaamd naar Arne Linhart. Dit is een reeks kwalitatieve en originele hamburgerbroodjes.