Sundried  Tomatoes

Sundried Tomatoes

Ervin's Zongedroogde Tomatenbrood

Haal de zon in huis!

Een robuust brood vol smaak en aroma's maar toch licht.

Gemarmerd met stukjes zongedroogde tomaten en verse basilicum afgewerkt met een infusie van fruitige "extra virgin" olijfolie en zoutvlokjes.

Gedurende 5 à 6 minuten verwarmen in een voorverwarmde oven of rectstreeks op de grill.

De kraters in het brood doen u wegdromen van zonnige oorden vol zalig genot.


code : SUN    nr. : 003
gewicht: 450 gr.    18 stuks/karton
 

Recepten met dit brood

Ervin's Zongedroogde Tomatenbrood

* Gevulde Panini:

Zongedroogde tomatenbrood eerst verwarmen in de voorverwarmde oven gedurende een vijftal minuten en even laten afkoelen.
Opensnijden en besmeren met een verse roomkaas die op smaak is gebracht met fijn gesneden bieslook, Worchestershire saus, peper en zout.
Vervolgens afwisselen met  kleurrijke paprikaringen geel, rood, groen en oranje.
Dit brood in 4 panini's snijden. Kan koud of lichtjes verwarmd tussen een panini grill, geserveerd worden.


  • Gegrilde courgette, mozzarella, ontpitte en grof gesneden groen en zwarte olijven.
  • Gemarineerde komkommer met dille en gekookte ham.

* Mooie rollades maken voor recepties, voor bij tapas, als aperitiefhapje:


Voor deze bereiding het tomatenbrood enkel laten ontdooien, maar zeker niet verwarmen. Het brood moet soepel blijven en mag niet krokant zijn.
Dunne plakken snijden (3 tal mm), besmeren met een verse roomkaas naturel, plakjes gerookte zalm en roquettesla. Oprollen tot een rollade, even laten opstijven in de koelkast en snijden in plakken of op z'n geheel serveren.
Erg mooi en dit kan men uiteraard ook met andere producten doen zoals met parmaham en pesto en dunne plakken gebakken courgette.
 

* Ideaal om te serveren bij een kaasbuffet.

* Serveer het zongedroogde tomatenbrood bij scampi's of lamsvlees.

* Bij een barbecue mag dit brood zeker niet ontbreken. Je kan Ervin's Broden allemaal rechtstreeks mee op de grill  verwarmen.