Focaccia

Focaccia

Ervin's Focaccia met Kruiden

 

Een juweel van een plat brood voor de echte gourmets!

Een speciale mengeling van verse en gedroogde kruiden, gemarineerd in "extra virgin" olijfolie, wordt zachtjes over de broden gestreeld.

Gedurende een tweetal minuten verwarmen zodat de goudgele korst blinkend en lichtjes krokant wordt.

Sta even stil bij het binnenparelen van de aroma's van dragon, peterselie, bieslook, munt en wilde rozemarijn.

Ruik, proef, geniet en begrijp waarom Ervin's Bread zo bijzonder is.


code: FOC   nr. : 001
gewicht: 330 gr.   21 stuks/karton

 

Recepten met dit brood

Ervin's Focaccia met Kruiden

* Ideaal om panini's mee te maken:
 

Kan zowel koud of warm, groot of klein geserveerd worden. 
Opensnijden en beleggen met producten naar keuze.
Bovenzijde van de focaccia erop leggen.
Met een broodmes kruisgewijs in vier snijden om 4 grote panini's te bekomen of
in 16 voor kleine panini's:
 

  • Krokante focaccia gevuld met parmaham, mozzarella, tomaat.
  • Krokante focaccia gevuld met mozzarella, tomaat, extra Provençaalse kruiden, schilfers parmezaan.
  • Vegetarisch: lekker gevuld met falafel, icebergsla en gegrilde tomaat, geserveerd met tzatziki.
  • Ongelooflijk brood om op te vullen als pita met shoarma of met een rundshamburger en wat gefruite uiringen.


* Serveren bij een lekkere tajine van konijn, lamsvlees, vis of vegetarisch.

* Heel eenvoudig, maar oh zo lekker voor het aperitief, voor recepties of bij de tapas:
 


De focaccia in lange reepjes snijden en roosteren in een panini grill, of toasten.
Serveren met een mooi kleurrijk palet van enkele dipsausen:
     

  • groene pesto
  • kaviaar van zongedroogde tomaten
  • tapenade van zwarte olijven met ansjovis en kappertjes
  • Griekse yoghurtsaus met munt en dille
  • hummus met zatar
  • tarama en tzatziki
  • babaganoush van aubergines


* ERVIN ' s  LOVERSPIZZA  :  voor 2 personen
 

Internationaal bekend van televisie en magazines.

Ervin's Focaccia Bread rijkelijk beleggen met:
 

  • basilicumpesto
  • plakken tomaten
  • gegrilde aubergine, gegrilde courgette,
    gegrilde artisjok
  • mozzarella
  • gemarineerde paddestoelen
  • geroosterde en gepelde kleurrijke paprikaplakken
  • zongedroogde  en gemarineerde tomaten
  • ontpitte zwarte en groen olijven


Beëindigen met parmezaanplakjes en afkruiden met fleur du sel en peper van de molen.
Lekker croustillant bakken in de oven, besprenkelen met een drop olijfolie en garneren met blaadjes verse basilicum.

Presenteer deze pizza op een houten plank .. Verrukkelijk, origineel, trendy, een hype!

Het verhaal rond de loverspizza? Die vertel ik u persoonlijk.