Basil  &  Cheese

Basil & Cheese

Ervin's Basilicumbrood met Schapenkaas

In enkel woorden: uniek, onverantwoord lekker, een knaller!

Een handgemaakt en gevouwen brood gevuld met een sublieme, verse basilicumolie en een mengeling van echte Griekse feta en gedroogde kruiden.

Louter verwarmen in een voorverwarmde oven gedurende 4 minuten of opvullen en grillen tussen een panini grill.

Serveer dit zalige brood bij uw carpaccio's en uw genodigden zullen u in de hemel prijzen.


code : BAC  nr. : 009
gewicht : 340 gr.   25 stuks/karton
 

Recepten met dit brood

Ervin's Basilicumbrood met Schapenkaas

Een subliem brood dat perfect past bij een carpaccio, een leuke sla, een lekkere pasta of bij koude of warme soepen:

* Panini’s:

  • Carpaccio van rundsvlees, dunne plakjes pecorino met truffel, roquette sla en een beetje zongedroogde tomaat.
  • Fetakaas, gestoofde baby-packsoy, komijnzaadjes en pancetta.
  • Een smeuïge omelet met paddenstoelen, tomaten en geëminceerde uitjes.
  • Plakken krokant en goed gekruide rosbief, knolselder chips.
  • Plakken gigot van lam, gefrituurde uiringen en apart een Griekse yoghurt met knoflook, dragon en munt.
  • Gemarineerde artisjokplakjes, zachte zoute ansjovisfilets en kappertjes.
  • Keftaballetjes, ijsbergsla en gegrilde roma tomaat.

* Carpaccio's:

Dit basilicumbrood met schapenkaas in sneetjes en getoast, geeft een extra boost aan al uw  mooie carpacciobereidingen:

  • Een leuke carpaccio van ultra verse tonijn op een salsa van verse groene kruiden, enkele kappertjes en een dressing van citroen en olijfolie.
  • Carpaccio van mooi geaderde angus beef, pesto van basilicum, flinterdunne krullen Parmezaanse kaas, en een vleugje olijfolie met balsamico gemarbreerd.
  • Een vegetarische carpaccio van jonge venkelknol en artisjok met dille en venkelzaad, dressing op basis van olijfolie en limoen, sechuanpeper.
  • Carpaccio van langoustines, carpaccio van coeur de boeuf tomaten, dressing en pluksels verse basilicum.
  • Taartje van tartaar van tomaten met koriander en uitjes, overkoepeld met een carpaccio van Sint-Jakobsvruchten, vergezeld van een fris slaatje van roquette en groentenbills.
  • Carpaccio van zwaardvis met mozaïek van krokante groentjes en een dressing van soja en wasabi.